Leie Leilighet

Korttidsleie og utleie

Korttidsleie Oslo

Ved å tilby korttidsleie i Oslo og andre plasser i landet, har vår plattform fokusert på et markedssegment som omhandler leie og utleie på kort sikt. Vi har utviklet vår plattform slik at den skal være så enkel å bruke som mulig. Derfor vil du finne en fantastisk plattform for korttidsleie hos oss.

w64z1b0kv8m3tigylq5hs7fadjpreo9xxnz8iomu2twd76rjbavlhgysc4f1p3eq

Ønsker å leie leilighet

Våre undersøkelser viser at mange ønsker å leie leilighet. For mange, så er ikke langtidsleie et alternativ, men rettere, så ønsker folk å leie for korte perioder. Vi har derfor utviklet en BnB løsning på leilighetsmarkedet, slik at folk kan leie leiligheter for korte perioder.

vqrk76h9mjfgow5x410ps2bnza3yuictpexels elevate 1267320

Utleiepriser Oslo

Mange søker etter utleiepriser i Oslo. Vår plattform fokuserer på hele landet, men vi tar spesielt hensyn til utleiere fra Oslo. Dette fordi det er norges hovedstad og fordi at mesteparten av utleie foregår i Oslo. For å kunne få en oversikt over utleiepriser i Oslo, må vi først få inn utleiere fra Oslo. Derfor oppfordrer vi alle utleiere i Oslo om å laste opp sine boliger for utleie her på vår plattform.

leie leilighet

Utleie av leilighet

Har du en leilighet ledig for utleie? Vår plattform gjør det mulig for deg å tjene penger på utleie. Derfor oppfordrer vi alle utleiere til å laste opp sine boliger her på vår norske BnB portal. Vi satser på hele det norske leiemarkedet og ser for oss at vi får stor trafikk fra både leietakere og utleiere i tiden framover.

Hjelp Ukrainske Flyktninger

Grunnet den tragiske krigen i Ukraina, så har vi besluttet oss for å tilby våre tjenester helt gratis. Du kan derfor laste opp din bolig for utleie til Ukrainske flyktninger, uten å måtte betale for boligannonsen. Vi har som mål å tilby norske kommuner og organisasjoner med en plattform som gir oversikt over ledige boliger for flyktninger.

Legg igjen en kommentar

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter