Leie Leilighet

Korttidsleie

Vi tilbyr løsninger for korttidsleie på en ny moderne norsk plattform.

Velkommen til oss på Leie Leilighet!

Leieleilighet.no er en ny norsk leieportal for det norske leiemarkedet. Vi fokuserer på korttidsleie og tilbyr muligheten for utleiere å tjene penger på utleie. Samtidig tilbyr vi leietakere et bredt sortiment av leiligheter til leie.

Hybel

Eier du en hybel som du ønsker å leie ut? Da kan du legge inn din bolig på vår portal slik at din hybel blir tilgjengelig for leietakere som besøker vår plattform.


Hybel til leie

Er du på utkikk etter en hybel til leie? Vi jobber aktivt for å få flere hybler til leie via vår plattform. Utleiere kan nå laste opp sine hybler for utleie via vårt system. Kom tilbake jevnlig for å se våre oppdaterte lister over tilgjengelige hybler til leie.


Leilighet

Vår nettside heter leieleilighet.no og derfor fokuserer vi primært på leie av leiligheter på det norske boligmarkedet. Har du en leilighet til leie? Eller ønsker du å leie en leilighet? Da er du på rette plassen. Vi jobber aktivt med å bygge opp en database over ledige leiligheter for leie, så vær sikker på at vi jobber målettet for å tilby så mange leieleiligheter som mulig i fremtiden som kommer.


Leilighet til leie Oslo

Bor du i Oslo og er på jakt etter en leilighet til leie? Vi jobber målrettet i Oslo-regionen for å få så mange utleiere som mulig inn på vår plattform. Vi eier ingen leiligheter selv, derfor er vi avhengig av at utleier og boligeiere legger inn sine boliger på vårt system. Foreløpig har vi et meget begrenset antall boliger men vi håper at dette vil endre seg i nærmeste framtid.


Ønsker å leie leilighet

Vi opplever at mange ønsker å leie leilighet. Derfor har vi designet en plattform som gjør det enkelt for utleiere å legge ut sine boliger for utleie. Dette har vi gjort fordi markedet tilsier at det er et stort behov for leiligheter til leie. Er du også på utikk etter leilighet til leie? Se gjennom vårt utvalg for å se om det er noe som kunne være aktuelt for deg.


Utleie

Utleie er den store driveren for hvordan vår forretning fungerer. Vi er avhengig av at utleiere laster opp sine boliger for utleie på vår plattform, i vårt system. Uten utleiere ville ikke vår plattform fungert. De boligene du ser på leieleilighet.no er boliger som er lastet opp av boligeiere som ønsker å annonsere sin bolig for utleie.

Utleie av bolig

Vi tilbyr mange typer utleie av bolig på leieleilighet.no og vi tilbyr utleie av hus, leilighet, hytte, rom i hus, rom i leilighet, rom i bofellesskap, og andre type leieformer. Om du har et leieobjekt du ønsker å leie ut, så kan du benytte deg av vårt leiesystem.


Utleiemeglere Oslo

Hvis du er utleiemegler kan du også benytte deg av vår plattform. Som utleiemegler er du på konstant utkikk etter boliger til leie eller utleie. Vår plattform gir en veldig enkel oversikt over alle tilgjengelige boliger for leie. Kom tilbake jevnlig for å få en oppdatert oversikt over hvilke boliger som er ledige.

Til slutt ønsker vi å takke for at du tok tid til å lese vårt innlegg og inviterer deg til å registrere deg som bruker på vår plattform. Etter registrering kan du enten fungere som utleier eller som leietaker. I uansett tilfelle er du hjertelig velkommen hos oss!

Med vennlig hilsen, Are Kirkebak Terjesen – Gründer/Webdesigner/Webutvikler.

Legg igjen en kommentar

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter

Bli medlem?