Leie Leilighet

Leie Ut Leilighet

Hvis du tenker å leie ut din leilighet for å tjene noen eksta kroner, da er du på rette plass.

Hvis du tenker å leie ut din leilighet for å tjene noen eksta kroner, da er du på rette plass.

Vi er spesialister på utleie av leiligheter og vi har laget en plattform som gjenspeiler dette. Med andre ord, dette er den definitive siden for å leie ut sin leilighet.

leie leilighet leie leilighet

Som utleier ønsker du sannsynligvis en plattform som gir full oversikt over din leieprosess og en plattform som gjør det enkelt for deg å drive din utleie.

Av den grunn, har vi laget en plattform som har et unikt dashbord som gir deg den fulle oversikten man skulle ønske om man var en utleier. Som leietaker, så har man også adgang til et leietakers dashbord som gir en enkel og god oversikt over leieforholdet.

leie leilighet leie leilighet

Vi jobber aktivt for å forbedre vår plattform, og en av de store oppgavene vi har forann oss, er det å integrere bank, forsikring, og leiekontrakt direkte inn på plattformen. Ennsålenge har vi ikke rukket å få dette integrert som en del av plattformen. Derfor anbefaler vi alle våre utleiere å tegne egne forsikringer, egne depositumskontoer, og egne leiekontrakter med leietakere. Dette kan fort gjøres ved hjelp av løsningene utviklet på husleie.no

Legg igjen en kommentar

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter