Leie Leilighet

Om oss

Det skal være enkelt å leie leilighet

Det er vårt grunnleggende motto

leie leilighet
leie leilighet
leie leilighet

Forsikring

Vi tilbyr foreløbig ikke forsikring som en integrert del av vår nettside. Vi ønsker å integrere dette etter vi blir mer etablert. Vi oppfordrer alle utleiere til å tegne privat forsikring.

Bank

Vi har enda ikke etablert et formelt partnerskap med en bank i Norge. Vi ble etablert i 2022 så vi trenger mer tid for å demonstrere vår plattform. Systemet opererer fint uten.

Depositum

Fordi vi ikke har etablert et formelt partnerskap med en Norsk bank så har vi heller ikke en integrert depositum løsning på vår nettside. Vi oppfordrer alle utleiere til å tegne dette selv.

Leiekontrakt

Vi jobber aktivt med videreutvikling av vårt system. En digital leiekontrakt er en del av denne utviklingen. Vi oppfordrer alle utleiere til å lage egne kontrakter. Vi anbefaler husleie.no

Vi ble etablert i 2022

Fordi vi er en helt ny plattform så har vi mange gode løsninger basert på nye teknologier. Samtidig trenger vi å bevise at vi klarer å prestere på markedet. Vi jobber med å etablere nye avtaler og partnerskap med banker, forsikringsselskaper, m.fl for å tilby en hel-integrert plattform.

“Nå skal det bli enklere enn noen gang å leie leilighet”

“Det skal være enkelt, trygt, og pålitelig!”

Webdesign: Are

Ord fra
Are

“Det er bra at det har kommet en ny plattform på markedet. Det betyr mer utvalg og sund konkurranse for å justere prisene ”

Webutvikling: Are

“Jeg jobber for å skape en norsk BnB løsning som skal gjøre leiemarkedet enklere, tryggere, og gunstigere”

Markedsføring: Are

Din leie er min forretning

Utforsk hele nettsiden for å se alt jeg har å tilby.

?

Vi er en ny aktør på markedet og vi har de nyeste teknologiene integrert. Vi jobber på en Amerikansk modell som har vist stor fremgang internasjonalt.

Jeg er et lite selskap. Hele nettsiden er laget av en enkelt person, det er meg, og mitt selskap er basert i Norge og kun for norske brukere med adgang til VIPPS/BankID.

Alle utleiere oppfordres til å tegne privat forsikring med et foretrukket forsikringsselskap. Kontakt forsikringsselskapet og forklar at du ønsker å leie ut din leilighet. De vil da eventuelt tilby en løsning. 

Vi jobber for å få en avtale med et forsikringsselskap som kan integrere forsikring rett inn i plattformen vår. Men fordi vi er så nye på markedet, må vi først etablere oss.

Ja. Jeg tilbyr veldig konkurransedyktige priser for en moderne plattform.

Nå i oppstartsfasen er alt gratis, så det kan ikke bli mye billigere enn det.

Jeg har store utgifter så jeg ønsker å imøtekomme disse med noen inntekter.

Av den grunn tar jeg en liten provisjon fra utleien. Provisjonen lyder på 7%. Leietaker betaler ingenting.

Vil du
prate med meg?

Oppgi dine detaljer så jeg kan komme i kontakt med deg!

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter

Bli medlem?