Leie Leilighet

Vi lanserte januar 2023

Fordi vi er en helt ny plattform så har vi mange gode løsninger basert på nye teknologier. Samtidig trenger vi å bevise at vi klarer å prestere på markedet. Vi jobber med å etablere nye avtaler og partnerskap med banker, forsikringsselskaper, m.fl for å tilby en hel-integrert plattform

I mellomtiden må vi kunne vise til nye brukere og en del boligannonser på siden. Av den grunn inviterer vi alle utleiere til å vurdere vår plattform. Den er norsk, så all inntekt og skatt vil gå tilbake til det norske samfunnet.

Vi konkurrerer med store utenlandske selskaper, men vi ønsker allikevel å fremstå som en liten norsk bedrift i en type David mot Goliat sammenheng. Med støtte fra befolkningen, så har vi tro på at vi klarer å levere.

Inntil vi har sikret en avtale med et forsikringsselskap, så anbefaler vi alle utleiere om å tegne egne utleieforsikringer med foretrukne forsikringsselskaper. 

Vi er bare en formidlingstjeneste, ikke en full-integrert boligplattform. Derfor er vår tjeneste også gratis. For å kunne tilby alle tjenester som en full-integrert boligplattform gjør, så koster det store summer til alle involverte programvarer.

Til de som vurderer å bruke vår plattform, så påminner vi om at vi er en bedrift i vekst, og vi ønsker å vokse og vi ønsker å kunne levere de beste tjenestene. For å få til det, så må vi starte i det små.

Velg vår plattform, og hjelp en liten norsk bedrift samtidig som du tjener penger på utleie. 

J

Fordi vi er i oppstartsperioden har vi valgt å gjøre hele plattformen gratis å bruke. Det betyr at man kan lage annonser uten å betale for de. Vi tar derimot en liten provisjon på leieforholdet.

Vi er en ny aktør på markedet og vi har de nyeste teknologiene integrert. Vi jobber på en Amerikansk modell som har vist stor fremgang internasjonalt. Ved å velge oss, støtter du også en liten norsk bedrift med store ambisjoner.

Vi er et lite selskap fra Norge. Hele nettsiden er laget av en enkelt person, og er basert i Norge og kun for norske brukere som har adgang til VIPPS/BankID.

Alle utleiere oppfordres til å tegne privat forsikring med et foretrukket forsikringsselskap. Kontakt forsikringsselskapet og forklar at du ønsker å leie ut din leilighet og be om utleieforsikring. De vil da eventuelt tilby en løsning. 

Vi jobber for å få en avtale med et forsikringsselskap som kan integrere forsikring rett inn i plattformen vår. Men fordi vi er så nye på markedet, må vi først etablere oss.

Ja. Vi tilbyr veldig konkurransedyktige priser for en moderne plattform.

Nå i oppstartsfasen er alt gratis, så det kan ikke bli mye billigere enn det.

Vi har noen betydelige utgifter som vi ønsker å imøtekomme med noen inntekter.

Av den grunn tar vi en liten provisjon fra leieforholdet. Provisjonen lyder på 2.75% fra utleier og 4.75% fra leietaker. De store konkurrentene tar opptil 20% fra leietakere. Vi er, med andre ord, rimeligere for alle.

“Nå skal det bli enklere enn noen gang å leie leilighet”

download 2

DnB Regnskap

Vi bruker DnB for regnskap. Alle leieforhold er dokumentert og lagret i skyen hos DnB. Vårt system er bygget på Woocommerce som har en sømløs integrasjon til regnskapsprogrammet hos DnB Regnskap.

Enklere med Vipps

Vi bruker Vipps for innlogging. Samtidig jobber vi aktivt for å tilby Vipps som betalingsløsing for alle leieforhold. Med Vipps innlogging er alle brukere verifisert med BankID.

vipps

2.75%

Utleiers gebyr lyder på 2.75% av leieforholdet. F.eks:

  • Utleier leier ut bolig for 10,000kr for 1 uke
  • Plattformen tar 2.75% av summen
  • Utleier mottar 9,725kr
  • Plattformen mottar 275kr

4.75%

Leietakers gebyr lyder på 9.75% av leieforholdet. F.eks:

  • Leietaker leier bolig for 10,000kr for 1 uke
  • Plattformen tar 4.75% av summen
  • Leietaker betaler 10,475kr
  • Plattformen mottar 475k

Litt om selskapet

Vi er en liten enkeltmannsbedrift med store ambisjoner om å etablere oss som et aksjeselskap. Vi eier ingen boliger selv, men ønsker å bli aktive innen boligforvaltning.

Hvorfor velge oss

1.

Vi er billigere enn alle de andre aktørene på markedet. Vi tar kun 2.75% fra utleiere.

2.

Vår plattform er ny, moderne, og det koster ingenting å annonsere på plattformen.

3.

Vi er en norsk bedrift. Det går masse penger ut av landet til mange store internasjonale selskaper.

4.

Vi forstår det norske markedet og følger norske krav og retningslinjer for utleie.

Våre tjenester

Få et raskt overblikk over våre tjenester:

Leie av leiligheter

vi har laget en plattform som formidler kontakt mellom utleiere og leietakere.

Utleie av boliger

Vår plattform er laget med tanke på brukervennlighet overfor våre utleiere. Derfor er plattformen veldig enkel å bruke. Ikke noe overfladisk.

Gratis Boligformidling

Vi eier ingen boliger selv, men formidler kontakt mellom utleier og leietaker. Denne tjenesten er gratis å bruke.

Sosialt nettverk

Vi har integrert et eget sosialt nettverk på plattformen slik at våre brukere kan dele innlegg, videoer, bilder, og annet.

Vårt team

Selskapet består per dags dato av en enkelt person i et ENK (enkeltpersonsforetak). Vi ønsker å vokse oss større og inviterer alle som vil være med på laget.

profile

Are Terjesen

Gründer/Daglig Leder/Webdesigner/Webutvikler/
Markedsføring/Salg/IT/Media/PR
/Regnskap/SEO/SEM/+mer

Åpen stilling

Åpen stilling

Åpen stilling

Vil du
prate med oss?

Oppgi dine detaljer så vi kan komme i kontakt med deg!

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter