Leie Leilighet

Om oss

Det skal være enkelt å leie leilighet

Det er vårt grunnleggende motto

leie leilighet
leie leilighet
leie leilighet

Forsikring

Vi tilbyr foreløbig ikke forsikring som en integrert del av vår nettside. Vi ønsker å integrere dette etter vi blir mer etablert. Vi oppfordrer alle utleiere til å tegne privat forsikring.

Bank

Vi har enda ikke etablert et formelt partnerskap med en bank i Norge. Vi ble etablert i 2022 så vi trenger mer tid for å demonstrere vår plattform. Systemet opererer fint uten.

Depositum

Fordi vi ikke har etablert et formelt partnerskap med en Norsk bank så har vi heller ikke en integrert depositum løsning på vår nettside. Vi oppfordrer alle utleiere til å tegne dette selv.

Leiekontrakt

Vi jobber aktivt med videreutvikling av vårt system. En digital leiekontrakt er en del av denne utviklingen. Vi oppfordrer alle utleiere til å lage egne kontrakter. Vi anbefaler husleie.no

Vi ble etablert i 2022

Fordi vi er en helt ny plattform så har vi mange gode løsninger basert på nye teknologier. Samtidig trenger vi å bevise at vi klarer å prestere på markedet. Vi jobber med å etablere nye avtaler og partnerskap med banker, forsikringsselskaper, m.fl for å tilby en hel-integrert plattform.

“Nå skal det bli enklere enn noen gang å leie leilighet”

“Det har aldri vært enklere å leie leilighet!”

Eva Jonsen

Fornøyde kunder

leie leilighet

“Det er bra at det har kommet en ny aktør på markedet. Det betyr mer utvalg og sund konkurranse for å justere prisene ”

Carl Correa

leie leilighet

“Snakk om et kult selskap! Et nytt og moderne konsept som er bra for både utleier og leietaker”

Leonie Vega

Din leie er Vår forretning

Utforsk hele nettsiden for å se alt vi har å tilby.

?

Vi er en ny aktør på markedet og vi har de nyeste teknologiene integrert. Vi jobber på en Amerikansk modell som har vist stor fremgang internasjonalt.

Vi er et lite selskap. Hele nettsiden er laget av en enkelt person, det er meg, og vi er basert i Norge og kun for norske kunder.

Alle utleiere oppfordres til å tegne privat forsikring med et foretrukket forsikringsselskap. Kontakt forsikringsselskapet og forklar at du ønsker å leie ut din leilighet. De vil da eventuelt tilby en løsning. 

Vi jobber for å få en avtale med et forsikringsselskap som kan integrere forsikring rett inn i plattformen vår. Men fordi vi er så nye på markedet, må vi først etablere oss.

Ja. Vi tilbyr veldig konkurransedyktige priser for en moderne plattform. Vi har store utgifter så vi ønsker å imøtekomme disse med noen inntekter.

Vi tilbyr en gratis løsning for de som ønsker å teste systemet først.

Vil du
prate med oss?

Oppgi dine detaljer så vi kan komme i kontakt med deg!

 

 / 

Logg inn

Sende melding

Mine favoritter

Bli medlem?