Leie Leilighet

Utleie

Ønsker du å leie ut din bolig?

Eier du en bolig som du ønsker å leie ut? Da har du kommet til rette plass! Vi har tilrettelagt for utleie av leiligligheter, hus, hytter, og andre boligtyper. På leieleilighet.no kan man leie ut og tjene penger enkelt og greit.

Vi er i tidlig utviklingsfase, derfor har vi ikke etablert alle de formelle bankforbindelsene som man behøver for å være en fullverdig utleier. Alikevel mener vi at vår plattform gjør det enkelt for den individuelle utleieren. Vi tar lave omkostninger, og du som utleier sitter igjen med større fortjenester.

Som utleier ønsker man trygge leietakere og noen som tar vare på ens eiendom mens man leier den ut. Derfor er det viktig at man har åpen kommunikasjon og veiledning med leietaker idet leieforholdet begynner. Vi anbefaler alle leietakere til å ta opp privat forsikring i dette henseende for å imøtekomme eventuelle tvister som kan oppstå.

Å leie ut en bolig betyr også at man inviterer fremmede inn til sitt private hjem. Derfor er det også vanlig at man minimerer personlige gjenstander slik at man ikke mister noe man vurderer til spesiell affektverdi.

Til slutt vil vi ønske deg hjertelig velkommen som utleier hos oss på leieleilighet.no

Det er vårt ønske at alt skal gå bra i alle leieforhold. Opplevelser fra utlandet og fra andre internasjonale aktører viser at det som regel går bra. Norske lover gjelder til alle tider og forsikringsselskaper er flinke til å samarbeide med uteleiere.

Legg igjen en kommentar

 

 / 

Logg inn

Logg inn med Logg inn uten passord med Vipps!

Sende melding

Mine favoritter

Bli medlem?